Bij Naggura’n letten we op het kleinste detail en integreren we alle technische oplossingen in het ontwerp van onze behandelbanken. Onze eerste prioriteit: een technisch, functioneel en praktisch product ontwikkelen voor de fysiotherapeut, en tegelijk extra comfort bieden aan de patiënt.

TWINLIFT©
Gegarandeerd een aangename en ontspannende houding! Het gepatenteerde TwinLift-systeem werkt met een gasveer en kan traploos ingesteld worden. Met één simpele bediening gaan de armsteunen gelijktijdig naar beneden. Zelfs de patiënt kan de stand naar eigen wens aanpassen tijdens de behandeling. Bovendien is het mechanisme zo gemaakt dat het nooit in de weg zit van de therapeut wanneer die plaatsneemt op een kruk aan het hoofdeinde, zelfs als de steunen in de laagste stand zijn.
SPRADLING©
Het vinyl-kunstleer van onze Naggura-banken is voorzien van een Permablok 3-beschermingslaag. Die is ontwikkeld als een sterke en effectieve barrière tegen bacteriën, vuil en slijtage. Ze verlengt de levensduur van de bank met een minimum aan onderhoud.

N'RUN

N’RUN is onze eerste creatie: een serie hoogwaardige behandelbanken voor fysiotherapie en osteopathie, ontworpen om het werk van de professional te verlichten en de patiënt een optimaal comfort te bieden.

N'RUN

N'GO

N’GO is een serie slimme behandelbanken die opvallen door hun sportieve look. Ze zijn ontworpen en gebouwd voor het intense werkritme van de fysiotherapeut.

N'GO

Belangrijkste eigenschappen

01

N’RUN in actie!

02

Onderstel met een unieke look

03

TwinLift-armsteunen

04

Volledig geïntegreerde kringschakelaar

05

Behandelbank met vele instelmogelijkheden

06

N’RUN met onzichtbare wielen

Ideaal voor fysiotherapie en osteopathie

Fysiotherapie & Osteopathie

Allen

N'RUN

N'GO

Physiotherapie

Kosmetikbereich

Spa

Medizinbereich

Naggura met Swop DNA

Meer weten

Naggura heeft 10 jaar ervaring met schoonheidszorg, fysiotherapie en wellness. Wij zijn ervan overtuigd dat je, om grote uitdagingen aan te kunnen, met andere ogen naar de werkelijkheid moet kijken. Innovatie is de sleutel om te verbeteren, om alle radertjes goed te laten draaien. Wij veranderen het heden om een nieuwe toekomst te bouwen. Met het Naggura-team durven we de gebaande paden te verlaten. We gaan telkens weer nieuwe uitdagingen aan en blijven zo evolueren. Onze behandelbanken zoeken de grenzen van ontwerp en technologie op. Nu met Swop DNA: kleurrijk, aanpasbaar en slim. Work happily!

Meer weten

Naggura team benadrukt door haar regelbreker filosofie. Altijd nieuwe uitdagingen aangaan om te blijven evolueren; om technische en echte behandeltafels te blijven creëren die de regels van design en technologie doorbreken. Nu, met Swop DNA: kleurrijk, aanpasbaar en slim.

Werk met plezier!

Ontdek een ander universum

Meer weten

Why Naggura?

Pioniers in productontwerp

Naggura komt met een nieuwe generatie behandelbanken die meteen opvallen door hun vernieuwende design en innovatieve techniek.

Wij kijken met andere ogen naar dezelfde dingen. — Vico Magistretti

We never walk alone!

Wij ontwikkelen, innoveren en verbeteren met het advies van gereputeerde fysiotherapeuten en osteopaten: onze Naggura Ambassadeurs.

Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.

Maak nu je keuze!

We weten dat je uitkijkt naar je bestelling. Daarom garanderen wij je de beste service in alle stadia van het aankoopproces, tot en met de ontvangst.

Jouw vertrouwen is onze prioriteit!

Contact

Geef ons je gegevens door en we nemen contact met je op.

info@naggura.com