Configurator

Swop is een kameleon: hij verandert van kleur naar gelang van je stemming. Met verwisselbare panelen, muziek en aanpasbare verlichting. Maar opgepast als je met Swop begint: je raakt er snel aan verslingerd!

Verwisselbare panelen
Omdat je nooit in dezelfde stemming opstaat! Verwissel de panelen en je hebt in een handomdraai een nieuwe behandelbank.Geen gereedschap nodig!
Kies de stijl die het best bij je stemming past.

Cromo Mood
Geef je praktijkruimte wat kleur. De Swop-behandelbanken hebben een geweldige uitstraling – letterlijk en figuurlijk! Stel een kleur naar keuze in of ga voor een vrolijk effect met wisselende kleuren. Kies voor Cromo en geef kleur aan je dromen!

Schoonheid in beweging

01

S502 in actie

02

Verwisselbare panelen

03

Spradling Permablok-bekleding

04

Cromo Mood

05

Bluetooth Sound System: zet de muziek maar aan!

06

Medical Examination

Omdat design belangrijk is


De S301-behandelbank is een onmisbaar werkinstrument in je medische praktijk. Multifunctioneel en uiterst flexibel. Ideaal voor medisch onderzoek en verzorging.
Buitengewone banken met een buitengewoon design. Modern met een warme uitstraling, licht en fleurig. En de kleur bepaal je zelf!

Ontdek de S301

Spa & Wellness

Ervaar het met je vijf zintuigen!


De Swop S703 is een driedelige elektrische behandelbank met een zacht en dik kussen uit één stuk en een fraaie houten bekleding. Je kan kiezen tussen de sobere elegantie van donker hout en de warme, gastvrije uitstraling van licht hout.
De Swop SPA ervaar je met je vijf zintuigen. Geef hem de kleur die je wenst dankzij de verwisselbare panelen, laat je behandelingen begeleiden door relaxerende muziek, of voeg lichteffecten toe met de veelkleurige Cromo Mood.

Ontdek de S703

Beauty & Aesthetics

Wij maken je mooier – vanbinnen en vanbuiten!


De Swop S502 is een beautybank met een erg slimme en ongewone vorm. Dankzij het ultra-stevige systeem is de Swop buitengewoon stabiel en heeft hij geen last van het typische schommelen en wiegen van andere banken. Gewoon sterk!
Een beauty van een bank: compact en gemakkelijk in te stellen dankzij de vier motoren, en natuurlijk met alle Swop-details. Want wij hebben ook oog voor de buitenkant!

Ontdek de S502

Allen

Physiotherapie

Kosmetikbereich

Spa

Medizinbereich

S301GREY

S502WHITE

S301WHITE

S502GREY

Onderzoeksbanken voor diverse vakgebieden

Spa & Wellness

Schoonheid & Esthetiek

Fysiotherapie & Osteopathie

Naggura met Swop DNA

Meer weten

Naggura heeft 10 jaar ervaring met schoonheidszorg, fysiotherapie en wellness. Wij zijn ervan overtuigd dat je, om grote uitdagingen aan te kunnen, met andere ogen naar de werkelijkheid moet kijken. Innovatie is de sleutel om te verbeteren, om alle radertjes goed te laten draaien. Wij veranderen het heden om een nieuwe toekomst te bouwen. Met het Naggura-team durven we de gebaande paden te verlaten. We gaan telkens weer nieuwe uitdagingen aan en blijven zo evolueren. Onze behandelbanken zoeken de grenzen van ontwerp en technologie op. Nu met Swop DNA: kleurrijk, aanpasbaar en slim. Work happily!

Meer weten

Naggura team benadrukt door haar regelbreker filosofie. Altijd nieuwe uitdagingen aangaan om te blijven evolueren; om technische en echte behandeltafels te blijven creëren die de regels van design en technologie doorbreken. Nu, met Swop DNA: kleurrijk, aanpasbaar en slim.

Werk met plezier!

Ontdek een ander universum

Meer weten

Why Naggura?

Pioniers in productontwerp

Naggura komt met een nieuwe generatie behandelbanken die meteen opvallen door hun vernieuwende design en innovatieve techniek.

Wij kijken met andere ogen naar dezelfde dingen. — Vico Magistretti

We never walk alone!

Wij ontwikkelen, innoveren en verbeteren met het advies van gereputeerde fysiotherapeuten en osteopaten: onze Naggura Ambassadeurs.

Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.

Maak nu je keuze!

We weten dat je uitkijkt naar je bestelling. Daarom garanderen wij je de beste service in alle stadia van het aankoopproces, tot en met de ontvangst.

Jouw vertrouwen is onze prioriteit!

Contact

Geef ons je gegevens door en we nemen contact met je op.

info@naggura.com