All-round elektrische behandeltafel. 2-delige behandeltafel voor behandelingen van patiënten in rugligging, buikligging of halfzittende houding. De Swop 301 is standaard uitgerust met een witte LED verlichting op het onderstel en een 360º draaiend 4-wiel systeem dat met een hendel geblokkeerd en gedeblokkeerd kan worden.

De S301 tafel is een onmisbaar instrument in uw medische praktijk of als u een specialist bent en in een kliniek werkt. Ideaal voor medisch onderzoek, exploratie, herkenning of verpleging. 2-delige therapietafel voor behandelingen op patiënten die in rugligging, buikligging of halfzittende houding liggen. De Swop 301 is standaard uitgerust met een witte LED-verlichting op het onderstel en een 360º draaiend 4-wielig systeem dat met een hendel geblokkeerd en gedeblokkeerd kan worden. Bekleding in witte kleur. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

SPA bed met enkele blokmatras van hoog comfort. Het bed is uitgerust met 3 motoren die de hoogte van de tafel, de positie van de rugleuning, en het centrale gedeelte verstellen. Het bed Swop 703 is standaard uitgerust met een witte Led verlichting op de basis. De omkasting is gemaakt van donker gekleurd hout waardoor de tafel een elegante en sobere stijl krijgt.

SPA bed met enkele blokmatras van hoog comfort. Het bed is uitgerust met 3 motoren die de hoogte van de tafel, de positie van de rugleuning, en het centrale gedeelte verstellen. Het bed Swop 703 is standaard uitgerust met een witte Led verlichting op de basis. De omkasting is gemaakt van donker gekleurd hout waardoor de tafel een elegante en sobere stijl krijgt.

4-motorig beautybed van optimale stabiliteit en ultracompact frame. De motoren maken het mogelijk de rugleuning, de voetensteun, de hoogte en de Trendelenburgposities gemakkelijk met de handbediening te verstellen. De Swop 502 is standaard uitgerust met een witte LED-verlichting op de bodem en een 360º draaiend 4-wielensysteem dat met een hendel geblokkeerd en gedeblokkeerd kan worden.

4-motorig beautybed van optimale stabiliteit en ultracompact frame. De motoren maken het mogelijk de rugleuning, de voetensteun, de hoogte en de Trendelenburgposities gemakkelijk met de handbediening te verstellen. De Swop 502 is standaard uitgerust met een witte LED-verlichting op de bodem en een 360º draaiend 4-wielensysteem dat met een hendel geblokkeerd en gedeblokkeerd kan worden.

Tweedelige elektrische behandelbank, ideaal voor de behandeling van patiënten in rug- of buiklig of in zithouding. Het lange rugdeel kan versteld worden van 0° tot 70°. De bank heeft één motor om de hoogte te regelen, die wordt bediend door een tweepunts kringschakelaar. 
Dankzij de twee grote wielen kan je de bank aan één kant optillen en verplaatsen. Ideaal voor gebruik als onderzoeks- of massagebank.

Tweedelige elektrische behandelbank, ideaal voor de behandeling van patiënten in rug- of buiklig of in zithouding. Het lange rugdeel kan versteld worden van 0° tot 70°. De bank heeft één motor om de hoogte te regelen, die wordt bediend met behulp van een geïntegreerde kringschakelaar. De onzichtbare wielen geven deze bank een sterke persoonlijkheid. Ideaal als onderzoeks- of massagebank.

Tweedelige elektrische osteopathiebank, met zijdelings inklapbare verbredingssteunen. Het hoofddeel is positief en negatief instelbaar voor de behandeling van de nek. Het blad is extra smal (55cm) in vergelijking met andere modellen, zodat de osteopaat dicht bij de patiënt kan blijven tijdens de behandeling. De bank heeft één motor om de hoogte te regelen, die wordt bediend met een tweepunts kringschakelaar. Dankzij de twee grote wielen kan je de bank aan één kant optillen en verplaatsen.

Tweedelige elektrische osteopathiebank, met zijdelings inklapbare verbredingssteunen. Het hoofddeel is positief en negatief instelbaar voor de behandeling van de nek. Het blad is extra smal (55cm) in vergelijking met andere modellen, zodat de osteopaat dicht bij de patiënt kan blijven tijdens de behandeling. De bank heeft één motor om de hoogte te regelen, die wordt bediend met een geïntegreerde kringschakelaar. De onzichtbare wielen geven deze bank een sterke persoonlijkheid.

Driedelige elektrische behandelbank met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale behandelingen en comfort. Standaard uitgerust met twee motoren: één om de hoogte in te stellen en één voor de pli-verstelling — extra handig voor therapeut én patiënt. Dankzij de drie bladdelen is vrijwel iedere positie mogelijk: denk maar aan de Trendelenburg-positie, de pli-verstelling of de behandeling in zitpositie. De hoogte kan geregeld worden door de tweepunts kringschakelaar. De pli kan ingesteld worden door middel van schakelaars aan beide zijden. Dankzij de twee grote wielen kan je de bank aan één kant optillen en verplaatsen. De allroundbank voor je praktijk!

Driedelige elektrische behandelbank met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale behandelingen en comfort. Standaard uitgerust met twee motoren: één om de hoogte in te stellen en één voor de pli-verstelling — extra handig voor therapeut én patiënt. Dankzij de drie bladdelen is vrijwel iedere positie mogelijk: denk maar aan de Trendelenburg-positie, de pli-verstelling of de behandeling in zitpositie. De hoogte kan geregeld worden met een geïntegreerde kringschakelaar. De pli kan worden ingesteld door middel van schakelaars aan beide zijden. De onzichtbare wielen geven deze bank een sterke persoonlijkheid. Dé allroundbank voor je praktijk.

Vierdelige behandelbank met kort hoofddeel, inclusief de gepatenteerde TwinLift-armsteunen en met een lang been- of zitdeel. De bank heeft één motor om de hoogte te regelen, die bediend wordt door een tweepunts kringschakelaar. Dankzij de twee grote wielen kan je de bank aan één kant optillen en verplaatsen. Ideaal voor fysiotherapie en massage.

Vierdelige behandelbank met kort hoofddeel, inclusief de gepatenteerde TwinLift-armsteunen en een lang been- of zitdeel. De hoogte kan ingesteld worden met een geïntegreerde kringschakelaar. De onzichtbare wielen geven deze bank een sterke persoonlijkheid. Ideaal voor fysiotherapie en massage.

Vijfdelige elektrische behandelbank met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale behandelingen en comfort. De bank heeft een driedelig hoofddeel met de gepatenteerde TwinLift-armsteunen. Standaard uitgerust met twee motoren: één om de hoogte te regelen en één voor de pli-verstelling — extra handig voor therapeut én patiënt. Dankzij de drie bladdelen is vrijwel iedere positie mogelijk: denk maar aan de Trendelenburg-positie, de pli-verstelling of de behandeling in zitpositie. De hoogte kan geregeld worden door de tweepunts kringschakelaar; de pli kan ingesteld worden door middel van schakelaars aan beide zijden. Dankzij de twee grote wielen kan je de bank aan één kant optillen en verplaatsen. De alleskunner van je praktijk.

Vijfdelige elektrische behandelbank met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale behandelingen en comfort. De bank heeft een driedelig hoofddeel met de gepatenteerde TwinLift-armsteunen. Standaard uitgerust met twee motoren: één om de hoogte te regelen en één voor de pli-verstelling — extra handig voor therapeut én patiënt. Dankzij de drie bladdelen is vrijwel iedere positie mogelijk: denk maar aan de Trendelenburg-positie, de pli-verstelling of de behandeling in zitpositie. De hoogte kan geregeld worden met een geïntegreerde kringschakelaar. De pli kan worden ingesteld door middel van schakelaars aan beide zijden. De onzichtbare wielen geven deze bank een sterke persoonlijkheid. De alleskunner van je praktijk.Ik wil deze tafel aanpassen!

Kies je Swop!Swop heeft 3 collecties behandeltafels: medisch onderzoek, spa & beauty. Kies de tafel die het best bij uw vakgebied past.Kies uw medische onderzoeksbank
Kies uw spa table
Kies uw schoonheidsbed

Ik wil deze tafel aanpassen!