Configurator

Spa & Wellness


Ga in relax-modus!

Ieder van ons moet af en toe even relaxen – dus bedankt dat je je cliënten daarbij helpt. Jij zorgt ervoor dat mensen zich relaxed en rustig voelen; wij zorgen ervoor dat je dat kan doen met de beste spa- en wellnessbanken.

De Swop 703 is een driedelige elektrische behandelbank met een kussen uit één geheel en een fraaie houten bekleding. Je kan kiezen tussen de sobere elegantie van donker hout en de warme, gastvrije uitstraling van licht hout.

Bamboo Sound System: Laat rustgevend geluid uit de behandelbank komen, of neem de Swop bluetooth-speaker overal met je mee. Welzijn en muziek: het perfecte duet!

Verwisselbare panelen:
Omdat je nooit in dezelfde stemming opstaat. Verwissel de panelen en je hebt in een handomdraai een nieuwe behandelbank. Geen gereedschap nodig! Kies de stijl die het best bij je stemming past.

4 redenen om te kiezen voor Naggura

COMFORTABEL

KWALITATIEF

ZINTUIGLIJK

RELAXEREND

Gemaakt om te ontspannen en weg te dromen.

Gebouwd met de beste materialen en onderdelen.

Met ingebouwde muziek- en kleurervaring.

Droom zacht...

Alle

Naggura'n

Naggura'swop

naggura swop

S703DB

naggura swop

S703LB

Why Naggura?

Pioniers in productontwerp

Naggura komt met een nieuwe generatie behandelbanken die meteen opvallen door hun vernieuwende design en innovatieve techniek.

Wij kijken met andere ogen naar dezelfde dingen. — Vico Magistretti

We never walk alone!

Wij ontwikkelen, innoveren en verbeteren met het advies van gereputeerde fysiotherapeuten en osteopaten: onze Naggura Ambassadeurs.

Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.

Maak nu je keuze!

We weten dat je uitkijkt naar je bestelling. Daarom garanderen wij je de beste service in alle stadia van het aankoopproces, tot en met de ontvangst.

Jouw vertrouwen is onze prioriteit!

Contact

Geef ons je gegevens door en we nemen contact met je op.

info@naggura.com